ONZE ARRANGEMENTEN

Uitje met familie Zutphen

Een uur lang genieten van een drankje, goed gezelschap en een prachtig uitzicht. Samen geniet je van Zutphen en haar natuur.
(Max 12 pers. per sloep)

DIRECT BOEKEN
Unieke borrelvaart Zutphen

Borrelen en uitwaaien met familie, vrienden en/of collega’s. Samen geniet je anderhalf uur van het prachtige Zutphen en omstreken.
(Max 12 pers. per sloep)

DIRECT BOEKEN
Date ideeën Zutphen

Misschien wel de meest romantische manier om jouw partner te verrassen. Geniet met z’n tweetjes van de IJssel en haar Hanzestad.
(Max 2 pers.)

DIRECT BOEKEN

Het beste van Zutphen

26 juni, 31 juli & 28 augustus – € 55,- per persoon

In samenwerking met IvarWines & Vishandel Jan van de Krent organiseert Havensloep Zutphen deze zomer prachtige, exclusieve wijnproeverijen aan boord van een luxe sloep! Geniet tijdens deze anderhalf uur durende vaart van onder andere heerlijke oesters, mosselen, kokkels, scheermessen, steurgarnalen met bijpassende wijnen.

Afvaartijden: 13:00, 15:00, 17:00, 19:00

Grote groepen en
teambuilding

Onze bootvaarten kunnen volledig naar wens worden ingericht. Zo staan wij klaar voor jouw bedrijfsuitje of feest met een grote groep. Neem contact op voor het invullen van jouw wensen!
(Max. 80 personen)

CONTACT OPNEMEN

Borrelhapje?

Zonder borrelhapje is een borrel meestal niet compleet. Daarom bieden wij verschillende borrelplanken aan. Dat is nog eens genieten!

BORRELPLANKEN BEKIJKEN

ONZE PARTNERS